OVER NIEMANDSKINDEREN

Bij theatercollectief Dripping Wolf speelt Dide de voorstelling ‘Niemandskinderen’. Niemandskinderen is een dynamische multidisciplinaire muziektheaterperformance die een inkijkje geeft in de psyche van van een Niemandskind dat worstelt met een groot geheim.

In samenwerking met een stichting die actief begeleiding biedt aan kwetsbare personen in de samenleving, doorbreken wij het taboe dat rust op huiselijk geweld.

12 Juli was de eerste try-out en 20 november zal de voorstelling in premiere gaan in De School in Amsterdam tijdens ‘De Week Tegen Kindermishandeling’. Voorafgaand is er een voorgesprek onder leiding van Kris van der Veen en wordt er een korte film vertoond over het onderwerp. Ook is er na afloop mogelijkheid tot nagesprek met spelers en regisseuse.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het boeken van deze voorstelling of te kijken wat de mogelijkheden zijn, twijfel niet om contact op te nemen!

 

“Wanneer je moet leven met een groot geheim is het alsof er een bom in je tuin ligt. Er ligt iets heel gevaarlijks in de diepte verzonken. Je weet het maar negeert het. Toch ben je onbewust bang dat die bom op een dag explodeert en dat alles kapot zou gaan.”

Carolien Roodvoets, Niemandskinderen

 

Regie: Nikki Manuputty
Spel: Dide Vonk, Hedwig van Leuven, Matthijs Janssen
Muziek: Judith Rijsenbrij
Visuals: Huig van den Hoofdakker
Techniek: Aron Huisman
Tekst: Nikki Manuputty, Els Vegter, Edo de Vlieger